T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

PANSİYON KAYIT EVRAKLARI

22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında okulumuz Erkek Öğrenci Pansiyonuna kayıt başvuruları kabul edilecektir.

Pansiyon Kaydı İçin Gerekli evrak Listesi:

1. Yatılılık müracaat dilekçesi ( Paralı veya parasız yatılı ya da öğretmen çocuğu….vb. durumunun ayrıntılı belirtilmesi gerekmektedir.

2. Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk sınavını kazandığına dair sınav sonuç belgesi. (Varsa) önceden burs aldığına dair belge.

3. Aile Maddi Durum Beyanı ( EK:1 ) belgesi .(Çalışanlar maaş aldıkları yerden, emekliler maaş aldığı banka şubesinden, bunların dışındakiler Muhtara onaylatacaklar.) ( Yıllık gelir toplamının fert başına düşen sınır miktarı 2022 yılı için 46.000 TL ( KIRKALTIBİN TL )

4. şçi, memur veya emekli iseniz Maaş Belgesi (Aylar itibariyle 2022 yılına ait 12 aylık toplam gelirini gösteren belge) (Serbest meslek çalışanı iseniz Vergi Levhanız veya SGK İle ilgili sigorta durum belgeniz.    (Parasız yatılılık için)

5. Öğrencinin yatılı okumasına engel bir hastalığının bulunmadığına dair resmi sağlık kuruluşlarından alınacak sağlık raporu. (Okul pansiyonda yatılı kalmasında sakınca yoktur ibaresi mutlaka yazılacak.)

    - Kan grubunu gösterir belge

6. - Velinin ve çalışıyorsa eşinin bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası ile ilgili tedavi yardım beyannamesi varsa bakmakla yükümlü olduğu diğer şahıslarla ilgili mahkeme karar örneği. 

7. - Öğrencinin mezun olduğu okuldan disiplin cezası almadığını ve sınıf tekrarına kalmadığını gösterir resmi yazı.

8. Aile nüfus kayıt örneği ve İkametgah Belgesi.

9. Nüfus cüzdanı fotokopisi.

10. -Öğretmen çocuğu kontenjanında değerlendirilebilmeleri için; Bakanlığa bağlı resmi ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğretmen olup görevli bulundukları yerleşim biriminde çocuklarının devam             edeceği düzeyde ve türde okul bulunmayanların, bu durumu bildirir resmi yazı getirmeleri gerekmektedir.

  OKULUMUZ ERKEK PANSİYONU İÇİN  GEREKLİ EVRAKLARA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

meb_iys_dosyalar/80/03/963274/dosyalar/2023_08/16151120_2023-PANSIYON-KAYIT-EVRAKLARI.pdf

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.08.2023 - Güncelleme: 17.08.2023 10:37 - Görüntülenme: 106
  Beğen | 0  kişi beğendi