OSMANİYE / DÜZİÇİ - Düziçi Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ORTAK SINAV TAKVİMİ

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlerimizde sağlıklı beslenme kültürü oluşmasını sağlamak, öğrencilerimizi ve velilerimizi gıda okuryazarlığı konusunda bilinçlendirmek, okullarda öğrencilerimizi geleneksel tatlarla buluşturmak, gıda israfına yönelik bilinçlendirme sağlamak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek  amacıyla Bakanlığımız tarafından "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" Programı uygulanmaktadır. Bu kapsamda programı tanımak, bilgi edinmek amacıyla  https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr web adresine ulaşmak için tıklayınız.

Eyl

Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi Enfeksiyon Önleme Kontrol Önlemleri Kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.

Ağu

22-25 Ağustos 2023 tarihleri arasında okulumuz Erkek Öğrenci Pansiyonuna kayıt başvuruları kabul edilecektir.